FOC goes North

EM-kval Sverige-Bulgarien 4-5 september 1999

Tillbaka

Tack vare det massiva publikstödet från 40 FOC goes North:are kunde Sverige till sist vinna med 1-0 mot Bulgarien och därmed bäddat för avancemang till EM. Målet gjordes i den 65:e minuten och det gjorde att potten  i tipstävlingen fick delas mellan tre personer, Jonas N. och David L. (Hjorted Sjukhem) hade mål i minut 63 och Agneta i minut 67. De fick dela på potten som var 2076 kr.

Hela resan var suveränt bra planerad, allt följde enligt Generalens plan. Generalens regelsystem fick tillämpas och här är de förseelser som resulterade i åtgärder.

Varning nr 1: Martin för olämpligt uppförande i bensinmacken utanför Stavsjö vid fikapausen.
Varning nr 2: Turbo för burdust umgänge med de fem tjejerna längst bak i bussen, vilket gjorde att några av dem valde att fly fältet.
Varning nr 3: Till Henrik för förgiftande av luften i bussen på hemresan ett antal gånger (ytterst nära utvisning).

Utvisning: Martin för att ha tillbringat natten i fyllecell och var ytterst nära att missa hemresan. Erhöll dock dispens och fick åka med inne i bussen, skötte sig exemplariskt under hela hemresan.

Bussen: Mycket bra. Trevlig chaufför. Tjejerna hade tingat de fem bakre platserna och Jonas J. hade första tjing på toaletten. (vilket han dock ej fick). Flest besök på uppvägen hade Hubbe med tre st.

Hotellet: Mycket bra med bubbelpool, bra frukost, bra bar m.m. På samma hotell bodde U21-landslaget i fotboll och Svenne & Lotta, generalen fick en autograf av Svenne som han tyvärr glömde. Vilken puckel han hade den där Svenne.

Sloppy´s: Säkert ett bra ställe men inte för oss. Servicen var nästan obefintlig, vi fick vänta för länge på maten och fick tjata om mera pommes och generalen fick inte ta med sig sin vinare hem utan var tvungen att svepa den!

Från matchen

Slaktar´n: Ångrade att han inte nappade på generalens erbjudande om rullstol, eller tänk om bussen släppt av de handikappade närmare Råsunda.

Janne: Kom som vanligt inte till rätt plats under hela matchen. Var han på Bulgariens läktare?

Ari: Hade telefonkontakt med Gunilla som sade att FOC Flaggan syntes fyra gånger på TV. Var den som försökte köra igång vågen allra mest.

Från nattsuddlet

Cigarrmannen: Är det någon som vet hur man viftar bort cigarr-män som tagit ens plats så är det Helen G. Cigarr-mannen var en norrlandskompis till Turbo.

Fullsatt: Trångt värre var det vid generalens bort där de ofta satt i knät på varandra. Lillen med tre kompisar var periodvis där också.  Notan löstes utan problem men en man blev utan mat.    

Svarttaxi: Turbo förvirrade sig bort från Sloppy´s när han kände att han behövde lite frisk luft. Tog en svarttaxi tillbaka för 60 kr men hamnade på en mack där taxichauffören ville att Anders skulle betala. I tumultet som då uppstod kan Anders ha fått sin skottskada.  Tog sedan en "dyr" taxi tillbaka till hotellet, den billigaste prutade sig Heikki till. 450 kr mot 175 kr.

Jockovic: Gick mycket stolt in och ut från Sloppy´s och kunde via sin stämpel gå före många killar trots att de var 25 år. Stefanovic vågade inte gå ut i rädsla av att inte komma in igen. Väl hemma på hotellet gick de direkt och åt frukost tillsammans med ett par andra salta grabbar. (Jockovic somnade dock 10 min innan frukosten serverades)

Martin: Hamnade på gatan och blev hämtad av sex piketpoliser och då kunde inte Jockovic hindra att de tog med sig Martin till Kronobergshäktet. 07.25 släpptes han och tog pendeltåget och en promenad hem till hotellet och kom dit just före det att bussen gick. Han lyckades att bli utrustad med ett helt ställ Grizzlykläder, hans egna var lite slitna.

Henrik: Myntade begreppet "Jag vill ha en öl nu". Det enda sättet att få service på Sloppy´s var att hämta kyparen och bära honom till bordet ett flertal gånger. 

Kall öl: På efterfesten på generalens rum kom GM på hur man kylde ölen. Han hämtade is och satta ner sin ölburk i den lilla termosen.

Japaner: En mycket berusad japan släpade en nästan medvetslös japan till hissen. Generalen m. fl. fick uppleva det på nära håll och märkte hur mycket de skämdes för sitt uppträdande.

Dagen efter

Tröttast: Anders Turbo och Janne fick båda väckas av generalen. De var mera eller mindre döda bägge två. Janne hade beställt väckning klockan 09.00, men hur? Inte undra på att Turbo var trött, med ett sådant kulhål i bröstet!

Slaktar´n

Deltagare:

1. Maradona 
2. Stefanovic 
3. Slaktar´n 
4. Peter J 
5. Jockovic 
6. Bengt J.
7. Hubbe 
8. Sven-Arne E. 
9. Håkan J. 
10. Örjan J. 
11. Ronnyaldo 
12. Heikki I.
13. Anders T. 
14. GM 
15. Johaninho 
16. Kenta 
17. Martin Olsson
18. Robert Karlsson
19. Helen Gustafsson 
20. Petra Gustafsson 
21. Sälen 
22. Pelleninho 
23. Oscar Wahlström
24. Henrik Nilsson 
25. Janne K.
26. Ola K. 
27. Ari H. 
28. Sotar´n
29. Anders L. 
30. Siv Johansson 
31. Agneta Karlsson
32. Stefan Johansson
33. Marita Andersson
34. Jonas Nilsson
35. Jonas Johnsson 
36. Tiina Hyttinen
37. Gert Klingstedt 
38. Pär Henriksson 
39. Louise Pettersson 
40. Fredrik Svensson I

 


all rights reserved ® FOC United
2008-05-18 01:00