FOC goes North IV

 Sverige-Bulgarien VM-kval 3 september 2005

Tillbaka      

Trots att vi började med förberedelserna för FGN IV redan i början på april så har vi inte lyckats hitta något hotell i Stockholm. Högtryck på ABBA-musikalen och en internationell läkarkongress är orsaken. Så vi fick åka fram och tillbaka över dagen.

Vi ville komma iväg på morgonen så, klockan 08:00 lät bra, det var bara det att reglerna tillåter inte att chauffören är borta mer en 16 timmar. Efter lite om och men och diskussion om några olika lösningar kom vi fram till att utgå från Fårbo, det tjänade vi in en halvtimme på. Åsa tog med de som skulle gå på vid IK-grillen. I övrigt inga problem med påstigningarna. 

I Vimmerby klev undertecknad ombord och passade på att hälsa alla välkomna på FOC Tours vägnar och berättade lite om förutsättningarna för resan. Passade på att hälsa lite extra på de som inte rest med FOC Tours innan. Något senare var det dags att gå runt med tipset. Som vanligt med slutresultat, halvtidsresultat och i vilken matchminut första målet görs. Drygt 1300:- blev det till slut i potten. 

Fikapausen traditionellt vid Stavsjö, de flesta hade med sig fika och resten köpte på caféet. Efter uppehållet var det dags för Bulgarien-Quiz 13 frågor varav en del riktigt kluriga. Vi hade 5 priser och alla vinnarna hade 8 rätt men närmast på skiljefrågan var Tommy Nord och därefter följde; Conny Karlsson, Carolina Edwinzon, Stefan Johansson och Håkan Jonasson. Priserna bestod av en flaska vin, mugg + nyckelband, FOC-godis, Kåsa och strumpor.
Väl framme vid Råsunda intog vi Solna Centrum med allt vad det innebär. Chauffören hade bussen öppen för deponering, klädbyte mm innan det var dags för match.

Matchen var bra lite ställningskrig och mycket tålamod i första men när det var dags att spela mot det målet där FOC United befann sig så blev det tre mål. Bäst på planen självklart Fredrik Ljungberg. 
Tipset 3-0 (0-0) var det ingen som tippat men däremot 3-0 (1-0), så det blev sex vinnare som fick 220:- var. Bengt J, Markovic, Jennie A, Peter G, Leo Sandholm och Jerry Johansson.
Hemresan gick sedan som en dans med ett kort stopp vid Herrbeta.
FOC Tours tackar alla deltagare för en fin insats!

Deltagare
: 
1. Maradona 
2. Matilda
3. Zlatan 
4. Markovic 
5. Jennie 
6. Fredde N 
7. Håkan 
8. Lisbeth
9. Sotar´n 
10. Stefan J 
11. Sandra 
12. Lasse 
13. Stefan B
14. GM
15. Håkan K
16. Fredde A
17. Malin 
 18.  Hubbe
19. Peter Gustavsson 
20. Michael Axelsson
 21.  Lina Agebjörn 
 22.  Bengt J 
23. Kenta 
24. F2 
25. Tommy Nord
26. Jerry Johansson
27. Andreas Johansson
28. Tobias Johansson
29. Leo Sandholm
30. Erik "Clapton" Nilsson
31. Lennart Andersson
32. Göran Johansson
33. Conny Karlsson
34. Pelle Johnsson
35. Jorma Hirttoö
36. Joakim Karlsson 
37. Hanna Nieminen
38. Carolina Edwinzon
39. Åsa Agebjörn
40. Jörgen Rosenqvist

all rights reserved ® FOC United
2008-05-18 01:00