Presentation

av en fotbollstennisförening med bredd

 

FOC är en fotbollstennisturnering som spelas varje år i juli. Den spelas i lag med tre spelare på planen och det finns tre klasser dam- och herrklass. Men FOC United har så mycket mer än bara en turnering att erbjuda, på den här sidan följer en redogörelse för vad FOC United har att erbjuda och vad det kan ha för betydelse för DIG.

FOC

Spelades från 1992-2021

FOC Fest
Nedlagd sedan 2015

 
Upp
Meet the Sun Tournament
Spelades sista gången 2007, Maradona vann trots att alla som slog honom skulle få 500:-
MST var Sveriges bästa nattkrocketturnering där man inte bara kämpade med sina motspelare utan även andra faktorer. Tack vare Gerts bygglampor såg vi i alla fall vart vi skulle slå våra klot. Det var härligt att möta gryningen med några rejäla krocketmatcher.
FOC United™ 
Världens bästa Fotbollstennisförening, se mer info om FOC United.

Upp
FOC Bladet
Sveriges fotbollstennistidning nummer 1, kom ut en gång om året efter FOC och var då fullproppad med allt om FOC under det år som gått och en massa annat. Numera är det slut på pappret så nu hittar Du all info på denna hemsida. 
FOC Tröja
Under flera år tog vi fram en unik tröja med ett tryck som var unikt.

Upp
FOC Tours
FOC:s eget resebolag är inte som andra resebolag. Vi garanterar en kanonresa varje gång, det finns ett idrottsevenemang med i bilden varje gång så vi har något att skylla på för att vilja ge oss ut på party. Man kan också välja bort matchen om man vill göra något annat. Är du medlem i FOC United får du dessutom rabatt på resorna. Se mer om FOC Tours.
FOC Singel  Spelades sista gången 2012, Anton Agebjörn är evig mästare.
Alla spelar i samma klass på samma villkor. FOC Singel spelas på våren eller försommaren. Se alla resultat i FOC Arkiv.
FOC Kansli
Har besöksadress Flohult 120 598 96 Vimmerby, tel 0492/12708, 076-141 33 40. Hjärtat i FOC:s organisation. Hit kommer alla anmälningar och alla spel på FOC Oddset. Regelfrågor och allt annat som rör fotbollstennis behandlas också på kansliet.

Upp
FOC Finans
Sköter om ekonomin, tar emot betalningar och betalar ut.  FOC Finans använder Lönneberga-Tuna-Vena Sparbank.
FOC Oddset
Du kan spela på vinnare i FOC. Oddsen är rörliga, minsta insats 10:- och inga avgifter eller skatter tas ut. Man kan följa oddsen i respektive tävling här på hemsidan.

Upp

 
FOC Arena
Denna idrottsplats i Flohult växer i juli från 1-2 banor till minst 4 banor. Centercourten finns på plats året om för spel (linjer på sommaren). Telefon: 0492/12708

Upp
FOC Sponsorer
FOC har många och duktiga sponsorer, våra sponsordivisioner håller kontakten med alla sponsorer och ordnar nya:

Kolla alla våra sponsorer genom åren.

Upp
FOC Team
Spelades första gången 2003. Nuvarande regler är som följer; Tre spelare i varje lag. Vem som helst får serva men den som börjat serva måste serva tills man förlorar serven. I övrigt gäller de vanliga reglerna. Du kan se hur det har gått på de två FOC Team som spelats i FOC Arkiv.

Upp
FOC Generation
Tävling som hade premiär 2002. Spelas i par och paret måste bestå av två generationer, alla kan deltaga.

Upp

 
FOC Arkiv
Här hittar du alla resultat från allt som rör FOC.
Gå till Arkivet.
FOC Golf 
Hade premiär 2005 och spelas som fotbollsgolf ska spelas rejäla avstånd i tuff och mindre tuff terräng. Spelas med lite olika upplägg.

Upp
FOC Snow
Tävlingen för de riktigt tuffa och halvgalna. För den här tävlingen finns inget datum eller klockslag färdigt utan har du anmält dig får du reda på av Generalen när det blir spel. Tävlingen spelades första gången i februari 2005.

all rights reserved ® FOC United
2021-08-04 17:15